• Աշխատում ենք 09 00 մինչ 20 00, Ամեն օր:
  • +374 (093) 78 78 33
  • usum@usum.am

գինու արտադրության և նրա տնտեսական արդյունաբերության վերլուծությունը.ՄԱՊ -ի օրինակով

  • Ներբեռնումներ: 730
  • Դիտումներ: 3091
  • Մակրո և միկրո տնտեսագիտություն
  • 09/Սեպտեմբեր/2010

ՀԱՎԱՆԻՐ ԿԻՍՎԻՐ ՏԱՐԱԾԻՐ 

Բովանդակություն

Ներածություն
ԳԼՈՒԽ 1. Ձեռնարկության կազմակերպչա-տնտեսական պայմանների համառոտ 
    բնութագիրը:
1.1.    Համառոտ ակնարկ տնտեսության մասին:
1.2.    Արտադրական տարածքի օգտագործման տնտեսական արդյունավետության վերլուծությունը:
1.3.    Արտադրության ինտենսիվության և արտադրական մասնագիտացման վերլուծությունը:
1.4.    Հիմնական արտադրական ֆոնդերով և աշխատանքային ռեսուրսներով ապահովվածության և օգտագործման վերլուծությունը:
ԳԼՈՒԽ 2. Գինու արտադրության և նրա արդյունավետության վերլուծությունը:
2.1.     Գինու արտադրության դինամիկան ըստ տեսականու:
2.2.     Գինու  համախառն  արտադրանքի  փոփոխության  վրա  տարբեր  գործոնների 
            ազդեցության վերլուծությունը:
2.3.    Գինու իրացումից  ստացված շահույթի փոփոխության վրա տարբեր գործոննե-
           րի ազդեցության վերլուծությունը: 
2.4.     Գինու արտադրության շահութաբերության վերլուծությունը ըստ տեսականու և  
ձեռնարկության առումով:
2.5.     Առանձին   արտադրամասերի  և  ձեռնարկության  առումով  շահույթի  նորմայի                            
           վերլուծությունը:
2.6.     Գինու արտադրության  ավելացման և նրա արդյունավետության բարձրացման         
 ուղիները:
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Օգտագործված գրականության ցանկ
 


Մեկնաբանություններ նյութին: 0

avatar