• Աշխատում ենք 09 00 մինչ 20 00, Ամեն օր:
  • +374 (093) 78 78 33
  • usum@usum.am

ՀԱՎԱՆԻՐ ԿԻՍՎԻՐ ՏԱՐԱԾԻՐ 

Ալկոհոլային խմիչքների արտադրություն

Ваш скрытый контент.
  • Ներբեռնումներ: 1
  • Դիտումներ: 10
  • Սննդի արդյունաբերություն և խոհարարություն
  • 25/Սեպտեմբեր/2017


Չմոռանաս տեղադրել նաև Քո աշխատանքը, - այն կարող է օգտակար լինել նրա համար՝ ով այս աշխատանքը տեղադրել է Քեզ համար :)


Բովանդակություն

Ներածություն
ԳԼՈՒԽ 1. ՀՀ ԱԳՐՈՊԱՐԵՆԱՅԻՆ ՇՈՒԿԱՆ ԵՎ ԱԼԿՈՀՈԼԱՅԻՆ ԽՄԻՉՔՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ԽՆԴԻՐՆԵՐԸ
1.1.    Ագրոպարենային շուկան և հետա•ա բարելավման խնդիրները      Արտադրական տարածքի օ•տա•ործման տնտեսական արդյունավետության վերլուծությունը:
1.2.    Կազմակերպության արտադրատնտեսական պայմանները
ԳԼՈՒԽ 2. ՈՒՍՈՒՄՆԱՍԻՐՎՈՂ ՁԵՌՆԱՐԿՈՒԹՅԱՆ ՏԵԽՆԻԿԱՏՆՏԵՍԱԿԱՆ ՊԱՅՄԱՆՆԵՐԸ:
2.1. Արտադրական մասնագիտացումը, արտադրանքի  արտադրությունը ձեռնարկությունում
2.2.     Տեխնիկական զինվածության մակարդակը
2.3.    Աշխատանքային ռեսուրսները և նրանց օգտագործումը
ԳԼՈՒԽ 3. ԱԼԿՈՀՈԼԱՅԻՆ ԽՄԻՉՔՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՏՆՏԵՍԱԿԱՆ ԱՐԴՅՈՒՆԱՎԵՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ԲԱՐՁՐԱՑՄԱՆ ՈՒՂԻՆԵՐԸ
3.1.    Արդյունավետության տնտեսական բովանդակությունը
3.2.    Աշխատանքի արտադրողականությունը և բարձրացման ուղիները:
3.3.    Ինքնարժեքը և նրա իջեցման ուղիները
3.4.    Շահութաբերության բարձրացման ուղիները:
3.5.    Արտադրական ֆոնդերի արդյունավետության բարձրացման
ուղիները:
Նախագծման բաժին
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Օգտագործված գրականության ցանկ
 



Մեկնաբանություններ նյութին: 0

avatar