ՀԱՎԱՆԻՐ ԿԻՍՎԻՐ ՏԱՐԱԾԻՐ
Բովանդակություն
Ներածություն
ԳԼՈՒԽ 1. ՀՀ ԱԳՐՈՊԱՐԵՆԱՅԻՆ ՇՈՒԿԱՆ ԵՎ ԱԼԿՈՀՈԼԱՅԻՆ ԽՄԻՉՔՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ԽՆԴԻՐՆԵՐԸ
1.1. Ագրոպարենային շուկան և հետա•ա բարելավման խնդիրները Արտադրական տարածքի օ•տա•ործման տնտեսական արդյունավետության վերլուծությունը:
1.2. Կազմակերպության արտադրատնտեսական պայմանները
ԳԼՈՒԽ 2. ՈՒՍՈՒՄՆԱՍԻՐՎՈՂ ՁԵՌՆԱՐԿՈՒԹՅԱՆ ՏԵԽՆԻԿԱՏՆՏԵՍԱԿԱՆ ՊԱՅՄԱՆՆԵՐԸ:
2.1. Արտադրական մասնագիտացումը, արտադրանքի արտադրությունը ձեռնարկությունում
2.2. Տեխնիկական զինվածության մակարդակը
2.3. Աշխատանքային ռեսուրսները և նրանց օգտագործումը
ԳԼՈՒԽ 3. ԱԼԿՈՀՈԼԱՅԻՆ ԽՄԻՉՔՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՏՆՏԵՍԱԿԱՆ ԱՐԴՅՈՒՆԱՎԵՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ԲԱՐՁՐԱՑՄԱՆ ՈՒՂԻՆԵՐԸ
3.1. Արդյունավետության տնտեսական բովանդակությունը
3.2. Աշխատանքի արտադրողականությունը և բարձրացման ուղիները:
3.3. Ինքնարժեքը և նրա իջեցման ուղիները
3.4. Շահութաբերության բարձրացման ուղիները:
3.5. Արտադրական ֆոնդերի արդյունավետության բարձրացման
ուղիները:
Նախագծման բաժին
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Օգտագործված գրականության ցանկ
Չմոռանաս տեղադրել նաև Քո աշխատանքը, - այն կարող է օգտակար լինել նրա համար՝ ով այս աշխատանքը տեղադրել է Քեզ համար :)
Մեկնաբանություններ նյութին: 0