• Աշխատում ենք 09 00 մինչ 20 00, Ամեն օր:
  • +374 (093) 78 78 33
  • usum@usum.am

Ալկոհոլային խմիչքների արտադրություն

  • Ներբեռնումներ: 173
  • Դիտումներ: 1404
  • Սննդի արդյունաբերություն և խոհարարություն
  • 25/Սեպտեմբեր/2017

ՀԱՎԱՆԻՐ ԿԻՍՎԻՐ ՏԱՐԱԾԻՐ 

Բովանդակություն

Ներածություն
ԳԼՈՒԽ 1. ՀՀ ԱԳՐՈՊԱՐԵՆԱՅԻՆ ՇՈՒԿԱՆ ԵՎ ԱԼԿՈՀՈԼԱՅԻՆ ԽՄԻՉՔՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ԽՆԴԻՐՆԵՐԸ
1.1.    Ագրոպարենային շուկան և հետա•ա բարելավման խնդիրները      Արտադրական տարածքի օ•տա•ործման տնտեսական արդյունավետության վերլուծությունը:
1.2.    Կազմակերպության արտադրատնտեսական պայմանները
ԳԼՈՒԽ 2. ՈՒՍՈՒՄՆԱՍԻՐՎՈՂ ՁԵՌՆԱՐԿՈՒԹՅԱՆ ՏԵԽՆԻԿԱՏՆՏԵՍԱԿԱՆ ՊԱՅՄԱՆՆԵՐԸ:
2.1. Արտադրական մասնագիտացումը, արտադրանքի  արտադրությունը ձեռնարկությունում
2.2.     Տեխնիկական զինվածության մակարդակը
2.3.    Աշխատանքային ռեսուրսները և նրանց օգտագործումը
ԳԼՈՒԽ 3. ԱԼԿՈՀՈԼԱՅԻՆ ԽՄԻՉՔՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՏՆՏԵՍԱԿԱՆ ԱՐԴՅՈՒՆԱՎԵՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ԲԱՐՁՐԱՑՄԱՆ ՈՒՂԻՆԵՐԸ
3.1.    Արդյունավետության տնտեսական բովանդակությունը
3.2.    Աշխատանքի արտադրողականությունը և բարձրացման ուղիները:
3.3.    Ինքնարժեքը և նրա իջեցման ուղիները
3.4.    Շահութաբերության բարձրացման ուղիները:
3.5.    Արտադրական ֆոնդերի արդյունավետության բարձրացման
ուղիները:
Նախագծման բաժին
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Օգտագործված գրականության ցանկ
 


Մեկնաբանություններ նյութին: 0

avatar