• Աշխատում ենք 09 00 մինչ 20 00, Ամեն օր:
  • +374 (093) 78 78 33
  • usum@usum.am

Կաթնամթերքի արտադրության տնտեսական արդյունավետությունը

  • Ներբեռնումներ: 620
  • Դիտումներ: 3260
  • Սննդի արդյունաբերություն և խոհարարություն
  • 15/Հոկտեմբեր/2010

ՀԱՎԱՆԻՐ ԿԻՍՎԻՐ ՏԱՐԱԾԻՐ 

Ներածություն

Գլուխ 1. Ձեռնարկության արտադրատնտեսական       գործունեության հիմնական ցուցանիշները:

Տեղադրվածությունը և տնտեսական կապերը:

Արտադրական ցուցանիշները և հեռանկարը:
Գլուխ 2. Ձեռնարկության աշխատանքային ռեսուրսների    օգտագործումը: Աշխատանքի արտադրողականությունը:


Աշխատուժ հասկացությունը, ձեռնարկության աշխատուժի    օգտագործումը:

Աշխատանքի արտադրողականության էությունն ու նշանակությունը:

Աշխատանքի արտադրողականության ցուցանիշները և հաշվարկման      մեթոդիկան սննդարդյունաբերական ձեռնարկություններում:
1.2. Աշխատանքի արտադրողականության մակարդակը և դինամիկան ձեռնարկությունում: Սահմանային արտադրողականություն:
Գլուխ 3. Աշխատուժի օգտագործման բարելավման և աշխատանքի արտադրողականության  բարձրացման ուղիները ձեռնարկությունում:

3.1.Տեխնիկայի և տեխնոլոգիայի արդիականացումը:

Ռեսուրսային  և մարքեթինգի ներուժի օգտագործման բարելավումը:
Եզրակացություն
Օգտագործված գրականության ցանկ

            1.  

Մեկնաբանություններ նյութին: 0

avatar