ՀԱՎԱՆԻՐ ԿԻՍՎԻՐ ՏԱՐԱԾԻՐ
Ներածություն
Գլուխ 1. Ձեռնարկության արտադրատնտեսական գործունեության հիմնական ցուցանիշները:
Տեղադրվածությունը և տնտեսական կապերը:
Արտադրական ցուցանիշները և հեռանկարը:
Գլուխ 2. Ձեռնարկության աշխատանքային ռեսուրսների օգտագործումը: Աշխատանքի արտադրողականությունը:
Աշխատուժ հասկացությունը, ձեռնարկության աշխատուժի օգտագործումը:
Աշխատանքի արտադրողականության էությունն ու նշանակությունը:
Աշխատանքի արտադրողականության ցուցանիշները և հաշվարկման մեթոդիկան սննդարդյունաբերական ձեռնարկություններում:
1.2. Աշխատանքի արտադրողականության մակարդակը և դինամիկան ձեռնարկությունում: Սահմանային արտադրողականություն:
Գլուխ 3. Աշխատուժի օգտագործման բարելավման և աշխատանքի արտադրողականության բարձրացման ուղիները ձեռնարկությունում:
3.1.Տեխնիկայի և տեխնոլոգիայի արդիականացումը:
Ռեսուրսային և մարքեթինգի ներուժի օգտագործման բարելավումը:
Եզրակացություն
Օգտագործված գրականության ցանկ
Չմոռանաս տեղադրել նաև Քո աշխատանքը, - այն կարող է օգտակար լինել նրա համար՝ ով այս աշխատանքը տեղադրել է Քեզ համար :)
Մեկնաբանություններ նյութին: 0