• Աշխատում ենք 09 00 մինչ 20 00, Ամեն օր:
  • +374 (093) 78 78 33
  • usum@usum.am

Պարենային ապրանքների պահածոյացումը

  • Ներբեռնումներ: 393
  • Դիտումներ: 2102
  • Սննդի արդյունաբերություն և խոհարարություն
  • 15/Սեպտեմբեր/2010

ՀԱՎԱՆԻՐ ԿԻՍՎԻՐ ՏԱՐԱԾԻՐ 

Բովանդակություն
Ներածություն
Պահածոյացման եղանակները
Պտուղբանջարեղենի պահածոների արտադրության տեխնոլոգիան
Տոմատամթերք
Աղացած և թթու դրած բանջարեղեն
Մարինացված պտուղբանջարեղեն
Պտուղբանջարեղենի շաքարով մշակումը
Պտուղբանջարեղենի որակի գնահատում
Եզրակացություն
 


Մեկնաբանություններ նյութին: 1

avatar
#1. ՍՈՆԱ в 11:51 (26/Հոկտեմբեր/2010) Spam
sssss
avatar