• Աշխատում ենք 09 00 մինչ 20 00, Ամեն օր:
  • +374 (093) 78 78 33
  • usum@usum.am

սոյայի հավելումով պաղպաղակի արտադրության տեխնոլոգիայի մշակումը- Թեզ

  • Ներբեռնումներ: 224
  • Դիտումներ: 2088
  • Սննդի արդյունաբերություն և խոհարարություն
  • 28/Հունվար/2012

ՀԱՎԱՆԻՐ ԿԻՍՎԻՐ ՏԱՐԱԾԻՐ 

ԲՈՎԱՆԴԱԿՈՒԹՅՈՒՆ

                                                                                                                                        

АННОТАЦИЯ       
ՆԵՐԱԾՈՒԹՅՈՒՆ     
ԳԼՈՒԽ 1. ԳՐԱԿԱՆ ԱԿՆԱՐԿ
1.1 Բուսական ծագման հումքի օգտագործումը կաթնամթերքների    արտադրությունում 
1.1.1 Սոյայի կազմը
1.1.2 Սոյայի օգտագործումը որպես սննդի բաղադրիչ
      1.1.3 Սոյայի սպիտակուցի խտանյութի  արտադրությունը
      1.1.4 Սոյայի յուղ
      1.1.5 Հեղուկ ըմպելիքներ սոյայի կաթից
      1.1.6 Պաղպաղակի օգտագործման պատմությունը
      1.1.7 Պաղպաղակի տեսակները
     1.1.8 Պաղպաղակի հումքի նկարագրությունը 

ԳԼՈՒԽ 2. ՓՈՐՁՆԱԿԱՆ ՄԱՍ
2.1. Հետազոտությունների ընդհանուր նկարագիրը,            
       ուսումնասիրման օբյեկտները
2.2 Պաղպաղակի արտադրությունը
2.2.1 Օգտագործվող բաղադրատարրերը
2.2.2 Պաղպաղակի արտադրությոան տեխնոլոգիան
2.3. Պաղպաղակի տեխնոքիմիական,   ֆիզիկաքիմիական,  զգայաբանական և մանրէակենսաբանական ցուցանիշները
2.3.1 Տեխնոքիմիական ցուցանիշները
2.3.2  Ֆիզիկաքիմիական  ցուցանիշների բնութագրումը
2.4.  Զգայաբանական և մանրէակենսաբանական ցուցանիշները
2.5 Մթերքում հանքային նյութերի, վիտամինների պարունակութունը և սննդային  արժեքը

ԳԼՈՒԽ 3.  ՏՆՏԵՍԱԿԱՆ ԱՐԴՅՈՒՆԱՎԵՏՈՒԹՅԱՆ ՀԱՇՎԱՐԿ
ԵԶՐԱԿԱՑՈՒԹՅՈՒՆ ԵՎ ԱՌԱՋԱՐԿՈՒԹՅՈՒՆ
ՕԳՏԱԳՈՐԾՎԱԾ ԳՐԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ՑԱՆԿ
 


Մեկնաբանություններ նյութին: 0

avatar