• Աշխատում ենք 09 00 մինչ 20 00, Ամեն օր:
  • +374 (093) 78 78 33
  • usum@usum.am


Կարին կանխում է տկարամտությունը

Շվեդական Լինչոպինգի Համալսարանի գիտնականները եկել են այն համոզմունքին, որ կարի համեմունքը շաբաթական մեկ կամ երկու անգամ սննդում օգտագործելիս կարող է կանխել տկարամտությունը, տեղեկացնում է The Telegraph-ը:

Համալսարանի պրոֆեսոր Պեր Համարրֆորմը նշել է, որ համեմունքն ազդում է մարդու նյարդային բջիջների վրա, ինչի արդյունքում այն հանգստացնում է նյարդային համակարգը և թեթևացնում լարվածությունը:  

Ըստ գիտնականի` կարին օգնում է նաև Ալիցհեյմերի հիվանդությամբ տառապող հիվանդներին:

Tert.am

18
Декабрь
0
984

Մեկնաբանություններ նյութին: 0

avatar